Medemblik Actueel.

De mannen van v.v. Opperdoes JO8-1
De mannen van v.v. Opperdoes JO8-1

VV Opperdoes Jo8 – gevochten als bikkels…

OPPERDOES – Het was zaterdag prima weer en de jongens hadden er zin in. Vol met goede moed begonnen wij aan de wedstrijd. Het ging redelijk gelijk op in de beginfase en aan de inzet lag het niet. Alleen lag na ongeveer 7 minuten de bal in het doel van VVO, 1-0 achter en vanaf toen ging het rap. De 2-0, 3-0, 4-0 en 5-0 volgden daar snel achterna en na ongeveer 25 minuten spelen was het rust.

Verslag: Bruce Blanchard

Tijd voor een peptalk, een beker limonade en de strijd en passie was weer terug. Vlak na de aftrap gingen we in de aanval, al kwamen we niet verder dan 5 meter van de goal van West Frisia en voordat we het wisten was het 6-0. Deze had echter afgekeurd kunnen worden, gezien het feit dat de bal niet 100% over de doellijn was, maar ach. Toen ging het wederom weer hard: 7-0, 8-0, 9-0, 10-0 & 11-0.

Gevochten als bikkels

Vanaf de 10-0 had Opperdoes echter wel het licht gezien en braken de jongens een paar keer goed door. Manuel had een levensgrote kans om tijdens zijn debuut te scoren, maar het wou maar niet. Hessel brak nog een paar keer goed door, legde goed af, echter waren de aanvallers nog op het middenveld. Joris had nog een paar pogingen om te scoren, maar ook die wouden er niet in. Jaylian had hele goede verdedigende acties, zijn directe man lag aan de ketting.

Bjorn, Joey & Rens waren lekker aanwezig en goed bezig, alleen mocht het allemaal niet baten. De uitslag werd 11-0. De wedstrijd was goed, wel floot de scheids ietwat in het voordeel van West Frisia, maar goed, dit was geen Champions League wedstrijd.

Over de randzaken ga ik heel weinig vermelden, behalve dat wij het als team (en ouders) vrij jammer vinden dat er zo wordt gedaan bij een Jo8-wedstrijd. De jongens hebben gestreden, gevochten en gebikkeld als mannen. Alleen erg jammer dat het zaterdag niet lukte.

 

 

Reageren via facebook