22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:20
Medemblik Actueel.

Foto: KNRM Medemblik

Passanten vinden lichaam van vermoedelijk vermiste zeiler.

DEN OEVER – Afgelopen maandagavond hebben passanten een stoffelijk overschot gevonden bij de sluizen van Kornwerderzand. De politie heeft na de melding direct het gebied afgezet en het lichaam laten bergen door hulpverleners. Vandaag wordt duidelijk of het gaat om de vermiste zeiler.

Afgelopen donderdag viel een zeiler overboord nadat deze een klap van de giek had gekregen. Ondanks een zeer uitgebreide zoekactie die tot gisteravond duurde, waarbij gebruik werd gemaakt van speciaal sonarapparatuur werd de man niet gevonden.

Bij de zoekactie deden behalve een vaartuig en helikopter van de politie ook een vliegtuig van de Kustwacht, een boot van Rijkswaterstaat en diverse KNRM stations mee, waaronder die van de KNRM Medemblik én Andijk.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?