6.3 C
Medemblik
26 februari 2021 05:20
Medemblik Actueel.

Gratis Fox Sports 1 bij Ziggo

MEDEMBLIK – Op de valreep hebben VodafoneZiggo en Fox Sports een overeenkomst gesloten voor het aankomend voetbalseizoen. De onderhandelingen verliepen erg stroef omdat Fox Sport vele tientallen miljoenen meer vroeg dan dat Ziggo wilde betalen.

Door de coronacrisis en de lege stadions straks bij de start van het nieuwe voetbalseizoen zijn beiden tot elkaar gekomen gaat Ziggo de voetbalwedstrijden tot eind 2020 gratis beschikbaar stellen voor haar klanten. Grote winnaars zijn de miljoenen huishoudens die klant zijn bij Ziggo maar geen abonnement hebben op Fox Sports 1, ook zij kunnen nu gratis naar het Nederlandse voetbal kijken.

Ziggo wilde niet meer dan 50 miljoen euro betalen aan Fox Sports om het voetbal door te geven, daar waar Fox Sports ruim 100 miljoen euro vroeg. Nu beide kampen er toch uit zijn gekomen is de lucht geklaard en kunnen de Ziggo abonnees gratis voetbal kijken.

Reageren via facebook