Medemblik Actueel.

Medemblik

Gemeente Medemblik zoekt de volgende naar onbekende bestemming vertrokken personen

MEDEMBLIK – Uit onderzoek van Gemeente Medemblik is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de basisregistratie personen (BRP) zijn ingeschreven.

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik heeft het voornemen om deze personen uit te schrijven uit naar een onbekend land. Dit kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld een uitkering, ziektekostenverzekering of het aanvragen van een rijbewijs of paspoort.

  • Baranov, Andriy, geb. 3 november 1976
  • Ahmed, Mudaser, geb. 20 februari 1996
  • Coropceanu, Petru, geb. 17 mei 1982
  • Łupiński, Rafal, geb. 25 november 1995
  • Benbouguerra, Kenza M.A., geb. 27 november 1997

Procedure

Deze personen hebben vier weken de tijd om een adreswijziging/ zienswijze door te geven. Bij het niet tijdig reageren, wordt de persoonslijst in de BRP opgeschort. Dit betekent dan dat u niet meer ingeschreven staat als ingezetene in de BRP. Heeft u meer informatie over de verblijfplaats van bovenstaande personen, dan kunt u contact opnemen met het taakveld Burgerzaken via het telefoonnummer 0229 856000.

Reageren via facebook