4.4 C
Medemblik
29 november 2020 00:27
Medemblik Actueel.

Foto: Peter Commandeur

Peter Commandeur neemt afscheid van You Medemblik Magazine

MEDEMBLIK – Dat het coronavirus bij Peter Commandeur er erg hevig in heeft gehakt mag duidelijk zijn. Na een periode in het ziekenhuis op de intensive care en daarna revalideren in een revalidatiecentrum, is Peter weer thuis om verder te herstellen. Maar het herstel gaat moeizamer dan gedacht, iets dat Peter ook te horen heeft gekregen van zijn artsen.

Lees ook: Ex-coronapatiënt Peter Commandeur: ‘Je komt fysiek en mentaal gekneusd van de Intensive Care af’

Nu zijn herstel langer op zich laat wachten heeft Peter een moeilijke en vooral zware beslissing moeten nemen, afscheid nemen van één van zijn projecten waar hij altijd zijn hele hart en ziel in heeft gestoken, het You Medemblik Magazine.

Het hele verhaal over deze stap kunt u lezen op deze pageflip of in het You Medemblik Magazine van deze maand.

Reageren via facebook