22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:23
Medemblik Actueel.

Foto: Gerda Holla

11e Brakeboertrofee gaat door.. maar wel virtueel

MEDEMBLIK – De 11e Brakeboertrofee op 19 juli gaat door! Huh? Hoe dan, hoor ik je denken. Nou…Virtueel! Een ieder die dat wil kan zich inschrijven en in z’n eigen favoriete zwemwater de gewenste afstand zwemmen. Zo komt er ook in dit rare jaar toch een mooie wedstrijd na de prachtige jubileumeditie van vorig jaar.

Enkele voordelen dit jaar zijn dat de wedstrijd niet per se op zondag in Medemblik gezwommen moet worden. Het kan de hele week, namelijk van maandag 13 juli t/m maandag 20 juli. Ook kan de wedstrijd nu in heel Nederland gezwommen worden. Dit kan heel veel reistijd besparen. In de haven van Medemblik, waar de wedstrijd normaal gesproken plaatsvindt, mag nu zelfs niet gezwommen worden. En moesten de deelnemers vorig jaar binnen een bepaalde tijd na de winnaar gefinisht zijn, dit jaar gelden er geen limieten en kan iedereen in z’n eigen tempo de gewenste afstand uitzwemmen. Doordat de wedstrijd een week lang gezwommen kan worden is het ook mogelijk om meerdere afstanden te zwemmen. Na de wedstrijd volgt een virtueel klassement.

De 11e virtuele Brakeboer trofee is een initiatief van Sporttijden en het organisatiecomité van de Brakeboer trofee. De wedstrijd wordt ondersteund door de KNZB.

Voor meer informatie en inschrijven, zie de volgende link: www.hopasports.nl (evenementen).

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?