22.4 C
Medemblik
12 augustus 2020 08:52
Medemblik Actueel.

Triest: poes Bengel overleeft kogel door haar kopje niet

BLOKKER – Ze kwam krijsend van de pijn vrijdagmiddag het huis van Joke binnen lopen, met bloed aan haar kopje. Joke bedacht zich geen moment en ging direct met Bengel naar de dierenarts waar een röntgenfoto van haar kopje werd gemaakt. waaruit bleek dat poes Bengel door haar hoofd was geschoten.

De dierenarts kon de kogel wel verwijderen maar vertelde er direct bij dat Bengel waarschijnlijk de rest van haar leven door één oog moest kijken en een stoornis aan haar evenwichtsorgaan zou krijgen. Baasje Joke heeft toen moeten besluiten om Bengel te laten inslapen, meldt het NHD.

Joke en haar dochter Malissa zijn nog hevig in shock van wat Bengel is aangedaan. In de straat waar Bengel woonde is iedereen er van overtuigd dat Bengel expres is beschoten, mogelijk met een luchtdrukwapen omdat de kogel die in het kopje van Bengel werd gevonden  een kogeltje is die in dit soort wapens wordt gebruikt.

Joke heeft vandaag aangifte gedaan en de politie vraagt getuigen op zich te melden via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?