Tweede zomeractiviteitenweek Medemblik in augustus

MEDEMBLIK – Het Jongerenwerk Medemblik organiseert gedurende de zomervakantie in verschillende kernen activiteiten voor jeugd van 6 t/m 18 jaar.

De eerste zomer sportweek vindt plaats van 6 t/m 10 juli en is nu in volle gang! Deze week is gericht op de kernen: Medemblik, Wervershoof, Andijk, Onderdijk, Opperdoes, Twisk en Zwaagdijk-Oost.

In augustus voor overige kernen

De tweede zomer activiteitenweek vindt plaats van 3 t/m 7 augustus. Deze is gericht op de overige kernen: Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk-West, Hauwert, Midwoud, Oostwoud, Benningbroek, Sijbekarspel, Abbekerk en Lambertschaag.

Deze laatste week wordt nu uitgewerkt. Jongerenwerk Medemblik zal de informatie voor deze week verspreiden via regionale bladen en overige beschikbare kanalen. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar jongerenwerk@medemblik.nl.  Zij zullen u dan op de hoogte houden via de mail.

Reageren via facebook