17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 16:51
Medemblik Actueel.

De spanning neemt toe, ben ik wel of niet geslaagd en win ik een prijs..

MEDEMBLIK – Na 4 weken wachten is het vandaag een spannende dag voor vele van jullie.  Zeker ook voor onze blogmeiden Juul & Larissa.  Zijn ze geslaagd, herkansing of gezakt??? Vanmiddag tussen 12.00 en 13.30 krijgen zij het verlossende telefoontje. En jij???

WIN

Voor 2 examenkandidaten ligt er hier een cadeaubon klaar.  Dus ongeacht de uitkomst van je examen. Plaats hieronder een foto van jezelf met vlag & schooltas en de uitslag van je examen en maak kans op een  kadobon.

Je mag ook je foto mailen naar info@mediaforyou.nl.  Iedereen heel veel succes en sterkte vandaag met wachten op de uitslag!!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?