Medemblik Actueel.

Algemeen

De spanning neemt toe, ben ik wel of niet geslaagd en win ik een prijs..

MEDEMBLIK – Na 4 weken wachten is het vandaag een spannende dag voor vele van jullie.  Zeker ook voor onze blogmeiden Juul & Larissa.  Zijn ze geslaagd, herkansing of gezakt??? Vanmiddag tussen 12.00 en 13.30 krijgen zij het verlossende telefoontje. En jij???

WIN

Voor 2 examenkandidaten ligt er hier een cadeaubon klaar.  Dus ongeacht de uitkomst van je examen. Plaats hieronder een foto van jezelf met vlag & schooltas en de uitslag van je examen en maak kans op een  kadobon.

Je mag ook je foto mailen naar info@mediaforyou.nl.  Iedereen heel veel succes en sterkte vandaag met wachten op de uitslag!!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook