‘Hou vol en we zien elkaar volgend jaar weer’ zegt bestuur van het Truckfestival in Medemblik

MEDEMBLIK – De coronacrisis gooit voor iedereen zijn/haar leven volledig overhoop, en zo ook bij het bestuur van het Truckfestival in Medemblik dat afgelopen zondag, zou worden gehouden.

In een reactie zegt Paul Kaarsemaker, voorzitter van Truckfestival-Westfriesland tegen Medemblik Actueel:’ Wat vandaag voor de chauffeurs en bezoekers van het truckfestival een hele mooie zondag in Medemblik had moeten worden, mag helaas net als andere festivals niet door gaan vanwege de corona. Het is voor ons dan ook een raar gevoel om hier te staan met een lege Nieuwstraat voor ons. Maar 1 ding staat vast, gezondheid gaat voor!

Via deze weg willen we toch de STEM (stichting evenementen Medemblik), de gemeente Medemblik, onze sponsoren en uiteraard de chauffeurs en bezoekers bedanken voor de steun die we jaarlijks van hun krijgen. We hopen dan ook volgend jaar met net zo veel plezier en enthousiasme het festival weer te houden.

Voor dit jaar rest ons alleen nog te zeggen blijf gezond let op elkaar en dan zien we elkaar volgend jaar.’

Om toch nog een beetje terug te kijken, hieronder een fotoreportage van Pascal van As van het Truckfestival 2019 in Medemblik

Reageren via facebook