Ook de jeugd in Wervershoof geniet met volle teugen van het schaatsen op het plein

WERVERSHOOF – Ook zaterdagmiddag 17 december werd er volop geschaatst door de kinderen. sommige draaiden rondjes anderen giingen om ’t hardst, kortom IJSPRET! De ijsbaan die mede is mogelijk gemaakt door Oranjevereniging Maxima’al, de gemeente Medemblik, de dorpsraad Wervershoof, de hulp van vrijwilligers, IJsclub De Noord.

Ook dankzij de financiële inbreng van onderstaande bedrijven was het niet gelukt de ijsbaan te plaatsen. Groot en Nieuweboer; Boos Bestrating; Richard Kragting, Bakker Swart; Steltenpool Sport; Boos Rijwielen; Slagerij Ruiter; D. Koper beschoeiingen en asbestsanering; D. Vertelman bouwbedrijf; Marga Sijm, Praktijk You Know. Ook Peter Immen stelde een aantal kerstbomen beschikbaar.

U kunt nog steeds dit initiatief steunen door middel van sponsoring. Meld u bij Hans Steltenpool, tel 06-51 80 88 09

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.