Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Algemeen Evenementen

Ruim 80 deelnemers aan de Nieuwjaarsduik Medemblik

MEDEMBLIK – De Medemblikker Nieuwjaarsduik is weer achter de rug. De opkomst was groot. Ongeveer tachtig duikers en heel veel toeschouwers. De jongste duiker was acht jaar. Dit was de eerste keer in samenwerking met strandpaviljoen De Zoete Zee.

De fractieleden van PWF hebben met de organisatie een voorlopig bedrag van ongeveer 700,- voor Stichting Leergeld bij elkaar gebracht,  Voor de officiele uitreiking maken wij nog een afspraak met Leergeld, als alle sponsorgelden binnen zijn.

Het is volgens ons voor NL uniek dat een politieke partij een Neuwjaarsduik organiseert voor het goede doel. PWF verzorgde dit voor de zesde keer en elk jaar kiest de partij een ander goed doel uit. Dit jaar stichting Leergeld West-Friesland. Dit doen wij omdat één van de uitgangspunten van de partij is, om kansarme mensen in de maatschappij te steunen. En natuurlijk om iedereen de kans te geven het nieuwe jaar fris te starten. Fractievoorzitter Siem Zeilemaker vraagt elk jaar de mensen om met hem de uitdaging aan te gaan en samen de duik te nemen in het IJsselmeer.

Deze organisatie was niet mogelijk zonder de steun van sponsors:  Meters Afbouw, Eetcafe De Kwikkel, Peut Koper Tankstation, Halletje van Balletje, One Step Solutions, Edwin Buutveld Dienstverlening. Uiteraard mag de naam van de KNRM niet ontbreken. Zij zijn er elk jaar bij voor onze veiligheid.

Geen zin om de slideshow te bekijken, klik dan gewoon op de foto.

Foto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverdFoto aangeleverd

Reageren via facebook