Schaatstraining in de zomer? Dat kan voor jong en oud bij STG Koggenland, District Medemblik

MEDEMBLIK – STG Koggenland is een grote schaatstrainingsgroep in West Friesland, die niet alleen in de winter schaats- en shorttracktrainingen verzorgd, maar ook in de zomerperiode. Als je de beginselen van het schaatsen of skeeleren hebt geleerd, dan kan je bij STG Koggenland het hele jaar door je schaatstechniek verder ontwikkelen.

Wil jij komende winter ook met veel plezier het ijs op, pootje over leren schaatsen, snel starten, rondetijden verbeteren of gewoon technisch, gezellige rondjes rijden? Kom dan alvast in de zomer bij STG Koggenland trainen!

In de zomer bieden zij diverse trainingen aan om te werken aan coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid etc.

Tekst loopt door onder de foto’s

Iedere woensdag geven zij een landtraining op de ijsbaan De Sluisven in Nibbixwoud van 19.00u – 20.00u voor alle leeftijden. De groep t/m 12 jaar en 13+ trainen apart, maar op het zelfde complex en er zijn meerdere trainers aanwezig. Uiteraard hanteren ze alle regels die op dit moment gelden vanuit de overheid en het NOC NSF/KNSB.

Naast de landtraining bieden ze op donderdagavond voor de junioren 14+ krachttraining tussen 18.00u – 19.00u in Medemblik, op vrijdagavond schaatsskeelertraining voor junioren 13+ tussen 19.00u – 20.00u in Medemblik. Daarnaast bieden ze als de coronaregels het toelaten voor junioren 13+ fietstraining op maandagavond 19.00u-21.00u vanaf Lambertschaag en voor pupillen op vrijdagavond van 18.30u – 20.00u vanaf de wielerbaan in Hoorn.

Lijkt het je leuk om in een enthousiaste groep met veel plezier je schaatstechniek te verbeteren? Meld je dan aan voor een proefles via ledenadmin@stgkoggenland.nl ,wil je meer informatie mail naar info@stgkoggenland.nl of ga naar www.stgkoggenland.nl .

Reageren via facebook