16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 23:30
Medemblik Actueel.

Coronavirus in zorgcentrum Martinus Medemblik

MEDEMBLIK – Zeker vier bewoners van zorgcentrum Martinus zijn besmet met het coronavirus laat Omring in een brief aan familieleden van de bewoners weten. Omring heeft direct extra maatregelen genomen om de bewoners en het personeel zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus.

De vier bewoners mogen hun appartementen niet uit en mogen ook geen contact met de andere bewoners hebben. Omring woordvoerder Job Leeuwerke laat aan Medemblik Actueel weten dat er nu nog niet veel kan worden gezegd over de locatie in Medemblik, maar dat er in de loop van de middag door Omring meer duidelijkheid zal worden gegeven.

Na De Watermolen in Abbekerk is Martinus de tweede locatie in de gemeente Medemblik waar het coronavirus in een zorginstelling is opgedoken. In De Watermolen waren helaas al 3 slachtoffers te tellen waarvan 2 zeker aan het coronavirus zijn overleden en waarvan bij de derde een zeer sterk vermoeden is dat ook hier het coronavirus de oorzaak was.

Reageren via facebook