4.3 C
Medemblik
17 januari 2021 14:05
Medemblik Actueel.

Fitness trainer Fred Breg in actie (Foto aangeleverd)

Fred Breg: “Het was wel even schrikken”

MEDEMBLIK – Voor Fred Breg van Fit by Breg kwam de maatregel van het kabinet niet helemaal onverwacht maar de schrik zat er wel even goed in. Nog die zelfde avond en de daarop volgende dagen kwamen er veel berichten en steunbetuigingen van leden bij Fred Breg binnen.

Fred Breg over de steun van zijn leden: “Dit doet mij en het gezin heel erg goed, want het wordt zo toch in één keer een onzekere periode. Hoe lang gaat dit duren?? Aangezien we in de sportschool het persoonlijke contact heel belangrijk vinden, is het ook zaak om dit tijdens de gedwongen sluiting te blijven doen. Dit doe je op verschillende manieren, via whatsapp en andere social media kanalen. Tevens plaats ik dagelijks een workout op insta en fb om de leden te blijven inspireren en motiveren. Dit wordt gewaardeerd en ik krijg regelmatig filmpjes van hun verrichtingen.”

Toen het besluit kwam om de maatregelen te verlengen tot 28 april werd het tijd voor de 1e nieuwsbrief van sportschool Fit by Breg. Dit bleek een goede zet, want hier kwamen weer heel veel positieve reacties op. Ook komen er veel verzoeken van leden om spullen te mogen gebruiken zodat ze thuis kunnen trainen. Zodoende staan er in “Groot Medemblik” al heel wat halters, dumbbells, kettle bells en medicine balls in diverse tuinen en huiskamers.

In deze “vrije” weken zijn mijn vrouw en ik veel aan het klussen in de sportschool. Klussen waar je normaal gesproken niet aan toekomt. Tevens ook af en toe wat trainen, hardlopen en ’s avonds spelletjes met het gezin. Daarnaast ben je ook aan het nadenken hoe je de komende tijd de sportschool “1.5 m proof” kan laten functioneren, want het gaat nog wel even duren ben ik bang voor. De dingen die voorheen heel normaal waren, het gezamenlijk trainen, dollen, lachen, een schouderklopje uitdelen, voelen nu heel ver weg. Want wat je ook doet, het gaat toch om het persoonlijke contact en dat is onvervangbaar!!!” besluit Fred Breg.

Reageren via facebook