18.1 C
Medemblik
3 augustus 2020 14:42
Medemblik Actueel.

Zaalvoetballers Nieuweboer blijven zeges boeken

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag speelde Nieuweboer in Anne Paulowna tegen het nummer laatst, FC De Ark. Nieuweboer had een goede start en in de eerste minuut opende Sven Deen uit een strafschop de score. Na de goede start werd het spel van Nieuweboer zijde rommelig. Bij geen beslissende pass van Nieuweboer was goed, waardoor veel omschakelmomenten aan beide kanten. In deze fase hield de goed keepend Jeffrey Groot de schade beperkt tot 2 tegendoelpunten.

Na de wissel een veel beter en goed spelend Nieuweboer en zakte FC De Ark door met name conditietekort weg. Door drie doelpunten van Mitch Hofland en een van Tim Smit kwam Nieuweboer halverwege de 2e helft op een 3-5 voorsprong.

In de slotfase kwam FC De Ark terug tot 4-8 alvorens invaller Tim Neuvel, Thijs Schouten, invaller Tom Smit en een eigen doelpunt de 4-9 eindstand op het bord bracht. In een van Nieuweboer mindere wedstijd toch de punten mee naar Wervershoof.

Komende vrijdag de laatste wedstrijd in Limmen van de 1e seizoenshelft.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?