Geen avondvierdaagse Medemblik vanwege het Corona virus

MEDEMBLIK – Op aangeven van de Wandelsportbond gaat de avondvierdaagse dit jaar helaas niet door.  Uiteraard vinden we dat heel jammer, maar de gezondheid van onze vrijwilligers en deelnemers zijn uiteindelijk toch het belangrijkst.

Dit jaar zou de avondvierdaagse voor het eerst via Stichting Lopen is Leven / Loopgroep Medemblik georganiseerd worden.

Ron van Breukelen vertelt tegen Medemblik Actueel: “Wandel Sport Vereniging Radboud is aan het begin van dit jaar opgeheven en Marina Korsuize, die de avondvierdaagse al jaren coördineerde, was samen met Ron van Breukelen (Stichting Lopen is Leven) bezig om hem weer te organiseren.

Enkele vrijwilligers die ook al jaren bij de avondvierdaagse betrokken zijn, hadden aangegeven ook hun steentje bij te willen dragen. Daarmee leek de organisatie weer veilig gesteld te zijn. Helaas gooit het Corona virus nu roet in het eten, maar volgend jaar pakken zij het opnieuw op!

Reageren via facebook