Medemblik Actueel.

Rumours stopt met bezorgen en afhalen:

MEDEMBLIK – Een paar dagen na het bericht dat de horeca de deuren moest sluiten en veel restaurants de deuren ook moesten sluiten maar vrijwel direct besloten om dan maar de gerechten te laten afhalen en te bezorgen, stopt Rumours er weer mee omdat zij de klanten geen extra risico’s wil laten lopen.

Joyce Ligthart vertelt tegen Medemblik Actueel: “Nadat we uit ondernemend oogpunt hadden besloten om na de Horeca sluiting te gaan bezorgen en gerechten af te laten halen gaan we er toch niet mee door. We hebben een enorme steun gehad van onze vaste gasten en vele andere Medemblikkers. Wij staan ervoor om onze gasten  die hadden besteld en onszelf geen extra risico te laten lopen. Hiermee nemen we onze verantwoordelijkheid naar onze gasten toe.

Als iedereen zich aan de richtlijnen houden kunnen we met z’n allen het virus zo spoedig mogelijk indammen. Wij kunnen niet wachten om onze gasten weer te kunnen ontvangen met een brede lach en te proosten op ieders gezondheid.

Het is nu afwachten of de horeca na 6 april wel weer de deuren mag openen of dat de sluitingstermijn wordt verlengd tot 1 juni.

Reageren via facebook