Mobile Service Centre sluit vestiging Hoorn

4 min read
0
521
Mobile Service Centre HOORN sluit vestiging Hoorn
advertenties

HOORN – Mobile Service Centre heeft de samenwerking met Mobile Service Centre HOORN beeïndigd. Mobile Service Centre zegt dat Mobile Service Centre HOORN zich niet houdt aan de professionele normen en standaards die zij van de franchisenemers verwachten en geen verdere mogelijkheid zagen om met de franchisenemer verder te gaan.

Daarom hebben zij per 10 mei aanstaande het contract beeïndigd en mag de voormalige franchisenemer 36 maanden geen zakelijke activiteiten ondernemen in de branche waar Mobile Service Centre zich in beweegt, het repareren van o.a. mobiele telefoons en tablets. Mobile Service Centre HOORN bevond zich aan de Koopvaarder 2B in Hoorn en deze locatie zal dan ook per 10 mei worden opgeheven.

Mobile Service Centre HOORN heropend op andere locatie

Het goede nieuws is dat Mobile Service Centre op zeer korte termijn een nieuwe vestiging gaan openen in Hoorn eveneens onder de naam “Mobile Service Centre HOORN”. Deze nieuwe vestiging zal worden geopend op een uitstekende locatie met voldoende parkeermogelijkheden. Het telefoonnummer 0229 – 727009 blijft beschikbaar voor u.

Mocht u in de tussentijd behoefte hebben aan de reparatie van uw Smartphone of tablet neemt u dan contact met Mobile Service Centre op via dit telefoonnummer of per email via hoorn@mobileservicecentre.eu en Mobile Service Centre nemen binnen 24 uur contact met u op om uw telefoon of tablet op locatie te repareren gedurende de periode tot de opening van de nieuwe vestiging. Dan blijft u in ieder geval verzekerd van een via UNETO-VNI gecertificeerd monteur die u tot 12 maanden garantie biedt op de reparaties van Mobile Service Centre.

Meer gerelateerde berichten

Lees ook eens

Bestevaer letterlijk aan de grond

Reacties …