DEEN boodschappen bezorgdienst volledig vol

HOORN – Online je boodschappen bestellen bij DEEN Supermarkten en ze daarna thuis te laten bezorgen is vrijwel onmogelijk. Door de enorme drukte is de bezorgdienst al tot 21 maart volledig volgeboekt en daarom heeft DEEN Supermarkten besloten deze te sluiten.

Na zaterdag 21 maart zijn er nog een paar mogelijkheden om boodschappen te bezorgen maar ook dat loopt volgens DEEN Supermarkten snel vol en vraagt de mensen hier rekening mee te houden als ze gaan bestellen.

Deen Supermarkten doet ook aan contactloos bezorgen, en niet zoals voorheen tot in de keuken afleveren. De boodschappen zal door de bezorgdienst van DEEN Supermarkten voor de deur worden neergezet waarna de bezorger aanbelt en op 2 meter afstand zal wachten tot u de boodschappen heeft aangenomen, uitgepakt en de containers weer bij de deur heeft neergezet.

In een reactie zegt DEEN Supermarkten dat zij er alles aan doen om iedereen van dienst te zijn en roepen nogmaals op om niet te hamsteren in de winkels, het kan gebeuren dat er lege schappen zijn maar in de distributiecentra is volgens DEEN meer dan voldoende voorraad en de medewerkers van DEEN doen er alles aan om de schappen zo snel mogelijk weer te vullen.

Reageren via facebook