Medemblik Actueel.

Foto: Electro World Bood
Bedrijven

Radio Bood heet nu Electro World Bood

MEDEMBLIK – Het is veel mensen al opgevallen dat de winkel van ‘Radio Bood’ aan de Nieuwstraat in Medemblik een nieuw jasje heeft gekregen en ook direct een nieuwe naam na de samenvoeging van Euronics en Electro World.

Roelof Bood vertelt dat zij de klanten nu nog beter van dienst kunnen zijn, “Wij hebben een uniek en gevarieeerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. Wij zijn trots op deze verandering en heten iedereen welkom in onze vernieuwde winkel.

Roelof Bood vertelt trots hoe hij als zelfstandig ondernemer al jaren de kwaliteit van de service van Electro World Bood op een zo hoog mogelijk niveau wil houden en dat dit mede door de ondersteuning van Electro World dit nog beter gaat worden.

Binnenkort zullen niet alleen op de winkel de nieuwe logo’s pronken, maar ook op de auto’s en op TV zal ook reclame komen van Electro World.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook