2.7 C
Medemblik
15 januari 2021 17:50
Medemblik Actueel.

Een absolute guilty pleasure bij de Driemaster in Medemblik

MEDEMBLIK – Ondanks dat door de coronacrisis de horeca de deuren weer hebben moeten sluiten blijven Piet Zee en zijn zoon Rick Zee niet bij de pakken neerzitten en gaan volop door met afhaalgerechten. Liet Rick Zee al eerder aan Medemblik Actueel weten dat ze het wel hadden zien aankomen dat er weer een periode van lockdown aan zat te komen.

Om het de klanten van De Driemaster nog leuker te maken hebben vader en zoon een ware ‘absolute guilty pleasure’ gecreëerd.  Vanaf vandaag kunt u deze maaltijd bestellen die bestaat uit een huisgemaakte dubbele rundvleeshamburger met tomaat, gegrild, spek, uitjes, knapperige sla en een tip knoflooksaus. Dit alles geserveerd in een Bosnisch broodje met dikke frieten.

Piet Zee: “En ondanks de coronacrisis houden wij de prijs op een normaal niveau, de absolute guilty pleasure kost bij ons 10 euro.Afhaalgerechten staan op onze site en op facebook, en op verzoek mailen we ze toe. Bestellen via tel. 0227 543020 of mail  info@restaurantdedriemaster.nl

Reageren via facebook