Jordy van Workum naar ISU WK Junioren Polen

NIBBIXWOUD – Jordy van Workum is door de KNSB geselecteerd voor zowel de World Cup in Minsk ( 15 en 16 februari), als mede het WK Junioren in het Poolse Tomaszow Mazowiecki dat van 21 tot 23 februari wordt gehouden.

ISU WK Junioren, Tomaszow Mazowiecki (Polen) 

Dames
Femke Kok* – RTC Noord
Robin Groot – RTC Noordwest
Marrit Fledderus – RTC Noord
Merel Conijn – RTC Noordwest
Myrthe de Boer – RTC Noord

Heren
Jarle Gerrits – RTC Zuid
Yves Vergeer – Team Okay Fashion & Jeans
Stefan Westenbroek – RTC Oost
Kai in ’t Veld – Sprintteam Oost
Jordy van Workum – RTC Noord

* Deze schaats(st)ers nemen op 15 en 16 februari ook deel aan de ISU World Cup Junioren Finale, die wordt gehouden in Minsk (Wit-Rusland). Alleen Femke Kok is daar niet aanwezig, omdat zij in Salt Lake City deelneemt aan de ISU WK Afstanden. Maud Lugters (RTC Zuid) is wel geselecteerd voor de World Cup Junioren Finale, zij zal niet deelnemen aan de WK Junioren.

Jetse Wiersma is de bondscoach, Wouter van der Ploeg reist mee als tweede coach en David den Hartog is fysiotherapeut.

Reageren via facebook