Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

DuxSport Racing Team succesvol in Heerde

MEDEMBLIK – Afgelopen weekend vond in Heerde de vierde wedstrijd van het European Inline Cup plaats. De wedstrijd in Heerde gold als een belangrijk meetpunt voor het NK en EK wat later dit jaar ook plaatsvindt in Heerde op de Bertus Dokter Piste.

Namens het DuxSport Racing Team stonden er dertien rijders aan de start in vier verschillende leeftijdscategorieën.

DuxSport Racing Team maakte naam tijdens de wedstrijden in Heerde. 

Het DuxSport drietal Sem Koster, Bas Meijer en Gert-Jan van Diepen lieten zich dit weekend goed zien tijdens de wedstrijden in Heerde. Bas Meijer sprintte op de 300mtr en 500mtr beide keren naar een vierde plek, terwijl lange afstand rijder Sem Koster naar de tweede plek reed op de puntenkoers. Eerstejaars cadet Gert-Jan van Diepen eindigde op de puntenkoers als zevende en op de afvalkoers kwam hij net te kort voor het podium, kan hij als vierde over de meet.

Bij de junioren B behaalde de Belgische Jens de Prins een derde plek in het eindklassement op de lange afstand.

Met de Colombiaan, Andres Felipe Campo stond er namens het DuxSport Racing Team een favoriet aan de start bij de senioren op de sprint afstanden. Gelijk na de eerste dag behaald Campo een derde plek op de 300 meter met een tijd van 24.6.

Reageer op dit onderwerp