23.3 C
Medemblik
13 augustus 2020 05:00
Medemblik Actueel.

Schaatsen: Volg Irene tijdens ‘haar’ wedstijd op mega groot scherm in de Dars

WERVERSHOOF – Dat onze eigen Irene Schouten mee mag doen aan de Olympische Spelen in PyeongChang, zal je vast niet ontgaan zijn. Op zaterdag 24 februari doet zij mee aan het onderdeel Mass Start. We willen we onze dorpsgenootje met z’n allen aan gaan moedigen!

In De Dars zal op groot scherm de wedstrijd te zien zijn. Om ervoor te zorgen dat het niet aan onze support zal liggen, vragen wij iedereen iets aan te trekken in de kleur goud of oranje. Het evenement is van 11.00 – 15.00 uur. De wedstrijd van Irene start om 12.00 uur, dus wees er op tijd bij. Aansluitend zullen de mannen de Mass Start gaan rijden.

We zien je graag op zaterdag 24 februari in De Dars. Je bent van harte welkom! In De Dars kan het.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?