Medemblik Actueel.

Medemblik viert Internationale Vrouwendag

WOGNUM – Op zondagavond 8 maart  – Internationale Vrouwendag – wordt door Soroptimistclub Hoorn e.o., in samenwerking met de Emmaus parochie te Nibbixwoud en Wognum de film ‘SOLD’ in de Hieronymuskerk, Kerkweg 1, te Wognum, vertoond. Zie ook de bijgevoegde flyer.

De film, geproduceerd door Emma Thompson, vertelt het verhaal van Lakshmi, een 13 jarig meisje dat alles riskeert om weer te leven in vrijheid, nadat ze onder valse voorwendselen van haar bergdorp in Nepal terecht komt in een bordeel in India en daar gedwongen wordt tot prostitutie. Een aangrijpend drama, dat een realistisch beeld schetst van het lot van 1,2 miljoen jonge  meisjes in India, die nog dagelijks worden uitgebuit en misbruikt.

Aanvang: 19.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur met koffie/thee. Entree is gratis; er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Westfriese project ‘Stop Huiselijk Geweld’.

U bent van harte welkom en wij hopen dat jullie deze prachtige film willen komen bekijken. Breng zeker moeders, zussen, tantes, vriendinnen, buurvrouwen mee. Ook mannen zijn vanzelfsprekend  welkom.

Na afloop van de film is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u mailen naar ghmvanengen-buur@planet.nl  .

Reageren via facebook