Derde keuring prooi voor Mark Ruiter

WERVERSHOOF – Afgelopen vrijdag was alweer de derde tulpenkeuring in Wervershoof. Voor de ruim 80 deelnemers waren wederom tien potten met tulpen neergezet. Helaas lukte het ook dit keer niet om een score onder de 10 punten neer te zetten. Mark Ruiter kwam wel dicht in de buurt; met 11 strafpunten eiste deze zevenvoudig kampioen de winst op in de A-groep.

Doordat er tot nu toe steeds een andere winnaar in de A-groep is geweest, kan er nog geen duidelijke favoriet voor de eindoverwinning worden aangewezen.

Bij het grote deelnemersveld van de junioren werden super goede scores neergezet. Het niveau is dit seizoen ontzettend hoog. Rosanne Haakman was dit keer de beste met slechts 14,5 strafpunten. De winnaar in de B-groep was Gertjan Kreuk en in de C-groep ging Robér Spigt er met de overwinning vandoor.

Uitslagen derde tulpenkeuring:

  • A-groep:              1. Mark Ruiter 11 strafpunten, 2. Hans Mes 12,5 strafpunten, 3. Bert Kuin 14

Strafpunten

  • B-groep:              1. Gertjan Kreuk 15 strafpunten, 2. John Burgman 17 strafpunten, 3. Martijn

Droog en Roel Kaagman 18 strafpunten.

  • C-groep:              1. Robér Spigt 19,5 strafpunten, 2. Vincent Sneeboer en Marcin Domogota 24,5

Strafpunten.

Komende vrijdag 7 februari is de vierde tulpenbeoordelingswedstrijd. Tevens kunt u meedoen aan de tweede soortenkennis van dit seizoen. U bent vanaf 19.00 uur weer van harte welkom in de Schoof te Wervershoof.

Reageren via facebook