17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 16:03
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Weerbericht Medemblik: bewolkt en perioden met regen

MEDEMBLIK – Vanuit het zuidwesten komt een front met veel bewolking en regen onze kant op, in de loop van de middag neemt de buiïgheid af. De zon zullen we vrijwel niet te zien krijgen en met een middagtemperatuur van rond de 10 graden is het 9 graden te warm voor de tijd van het jaar. De wind waait uit het westen/zuidwesten en is vrij krachtig tot krachtig.

Na zondag blijven wij maandag en dinsdag ook nog in de aanvoer van natte warme lucht zitten. Overdag temperaturen van rond de 9 graden, in de nachten rond de 5 graden, en de wind blijft overwegend krachtig, bij vlagen hard en waait op maandag uit het westen/zuidwesten en op dinsdag draait de wind wat meer naar het noordwesten.

Woensdag en donderdag worden vrij knappe dagen met zonneschijn, een kleine kans op neerslag en met een middagtemperatuur van rond de 8 graden. De wind waait uit het noordwesten/westen en is matig tot vrij krachtig. Na donderdag komen we weer in een zuid/zuidwestelijke stroming en komen de storingen vanaf de oceaan onze kant weer op.

Ook februari lijkt eerder een herfstmaand dan een wintermaand te gaan worden.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?