IVN – Powerpointlezing Vogelreis Suriname

BOVENKARSPEL – Woensdag 8 november, aanvang 20.00 uur in de bovenzaal van het Streekbos Paviljoen in Bovenkarspel, toont Hans Verhoeven een PowerPointpresentatie van zijn reis naar Suriname. Aanmelden is noodzakelijk, graag op 6 november tussen 19.00 u en 22.00 uur op 0228 515137. Entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is echter welkom.

Exotisch en verbazingwekkend.
In het voorjaar van 2017 heeft Hans de vogelreis gemaakt door Suriname. De trip ging door de plantages in het oosten, vandaar naar het Brokopondomeer, daarna naar de rijstvelden en de kust in het westen en ten slotte 275 km ten zuiden van Paramaribo naar het oerwoud. Naast de vogels krijgt u een goed beeld van de landschappen en de gehele natuur van Suriname. Zo verschillend voor wat betreft streek, klimaat en biotoop en dat maakt deze PowerPointpresentatie zo afwisselend.

Reageren via facebook