Medemblik Actueel.

Prachtig persoonlijk record Irene Schouten tijden NK Afstanden op de 5km

HEERENVEEN/ANDIJK – Met een prachtig persoonlijk record op de 5000 meter van 6:54.87 heeft Irene Schouten wederom een prachtige prestatie geleverd. In haar race tegen de gedoodverfde kampioen Esmee Visser wist zij lang Visser bij te houden, in de laatste 3 ronden gaf Visser gaf en dat was teveel voor Irene.

Ze bleef gewoon haar race verder op eigen tempo door schaatsen met als resultaat wederom na het zilver op de 3000 meter nu ook zilver op de 5000 meter. Tegen Esmee Visser was zoals verwacht niemand op gewassen en pakte de nationale titel voor Irene Schouten en op plaats nummer 3 Carlijn Achtereekte.

Voor Irene Schouten rest vandaag nog de mass start waar zij als de grote favoriet wordt gezien.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook