15.6 C
Medemblik
5 augustus 2020 10:10
Medemblik Actueel.

archief foto

Iris Tiben 4e op NK Marathon

MEDEMBLIK – Iris Tiben uit Medemblik is zaterdagmiddag 4e geworden tijdens het NK Inlineskaten op de marathon in Staphorst. In een zeer spannende race kwam het aan op de laatste ronde. Loes Busser wist als eerste haar wieltjes over de finish te krijgen voor Dinly Koster op plaats 2 en Patricia Koot op de derde plaats.

Iris Tiben sprintte mee om de zege maar kwam een paar tienden te kort voor de eindzege en zag zich als 4e geplaatst. Janne Berkhout uit Hauwert eindige de op plaats 9 en Randi Dekker uit Hoorn kwam als 25e over de finish.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?