VVW uit beker door competitiegenoot VZV2

WERVERSHOOF  – “Natuurlijk hoop je op een stunt maar VZV2 is niet voor niets de koploper in onze competitie en dus is de uitschakeling terecht, zij waren gewoon veel beter dan wij.” aldus Daphne Haakman van VVW na de bekerwedstrijd tegen VZV2. En zo was het ook. De start was hoopvol voor de dames van trainer/coach Fred Stuurman maar tegen het einde van de eerste helft was het kleine gaatje als geslagen, 10-15, en denderde VZV2 in het tweede bedrijf door, 19-31.

Al eerder het hoofd buigen

De dames van Commandeur/VVW hadden goed getraind voor deze bekerronde maar wisten vooraf wel dat Juno Unirek/VZV2 een maatje te groot zou zijn. Immers, in de competitie moest de ploeg van Fred Stuurman ook al het hoofd buigen voor de reserves uit ’t Veld. Toch was de start zeer behoorlijk te noemen want na 20 minuten spelen was de tussenstand 7-7 maar toen trok VZV2 door tot een ruststand van 10-15.

Na de pauze schakelde VZV2 een tandje bij en werd het verschil al snel 10 punten in het voordeel van de Veldtemmers. Mede door wat gehaast spel en onnodig gemopper op elkaar kon VVW het gat niet dichten en gingen strijdend ten onder met 19-31 en kunnen zich nu volledig richten op de competitie waarin de Wervershoofse dames in de onderste regionen bivakkeren.

Na afloop sprak onze verslaggever met Daphne Haakman van VVW, Ard De Ruiter, coach van VZV2 en Fred Stuurman, oefenmeester van VVW.

[signoff]

Reageren via facebook