16.6 C
Medemblik
21 september 2020 11:39
Medemblik Actueel.

Legends Live festival komt naar Medemblik!!!!

MEDEMBLIK – ‘Legends Live festival op zaterdag 25 januari 2020 in Optisport ‘De Muiter’ Medemblik Ticketverkoop is gestart Ticketverkoop gestart via http://bit.ly/LLMedemblik   

Stel dat de volgende acts op zaterdag 25 januari naar Medemblik komen: ABBA, Queen, Bon Jovi, Simple Minds en Phil Collins.

Benelux’ grootste tribute boekingskantoor TIRR Music Agency en The Event Warehouse hebben hun krachten gebundeld voor de even legendarische als ambitieuze concertreeks Legends Live, die gedurende 2019 en 2020 álle Nederlandse provincies aandoet. Elke avond wordt een totaalbeleving gecreëerd door de leading tribute acts uit Europa die ieder individueel de poppodia en festivals al tot een kookpunt brengen, maar nu in wisselende samenstelling sámen op het affiche staan. Verwacht onder meer special effects, adembenemende shows en vooral veel spektakel.

We hebben het hier uiteraard niet over deze Groten der Aarde zèlf maar over hun tributes. Respectievelijk Abba Fever; Mother Mercury; Bad Medicine; 1984; Collins Live Experience. Veel dichterbij het origineel komen dan via deze bands is niet mogelijk.

Ticketinfo:

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?