25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 18:53
Medemblik Actueel.

Onnodige remise VVW tegen Pacelli, ‘het zag er goed uit’

WERVERSHOOF – Een schamel wedstrijdpunt, dat was de teleurstellende conclusie na afloop van de zaalhandbalwedstrijd VVW-Pacelli. “Het zag er goed uit maar we werden weer onrustig en slordig waadoor we na een voorsprong toch gelijk spelen.” aldus coach Fred Stuurman van de dames van VVW. “Het is niet alleen teleurstellend voor mij maar vooral die meiden die hun stinkende best hadden gedaan.” Beter kon het niet verwoord worden door de sympathieke oefenmeester want een 20-20 einduitslag voelde als een nederlaag.

De start van Commandeur/VVW was ronduit matig want binnen de kortste keren wist Pacelli uit Zieuwent te nemen. VVW herpakte zich daarna prima en na een kwart wedstrijd kwam VVW op een voorsprong en breidde deze uit naar een 14-11 ruststand. Na de pauze werd de voorsprong zelfs vijf punten, 16-11, maar Pacelli beet zich vast in de wedstrijd en kroop puntje voor puntje naderbij. Tel daarbij op dat VVW minutenlang niet tot scoren kwam en dan voel je hem al aankomen: de voorsprong verdween als sneeuw voor de zon en schoten de bezoekers in de slotfase de gelijkmaker binnen voor de 20-20 eindstand.

Na afloop sprak onze verslaggever met cirkelloopster Suze Gutter van Commandeur/VVW en haar coach Fred Stuurman.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook