16.6 C
Medemblik
21 september 2020 12:49
Medemblik Actueel.

De aanrander op zijn fiets..

Verdachte(15) aanranding langer in voorarrest

MEDEMBLIK – De raadkamer van de rechtbank in Alkmaar heeft besloten om de 15-jarige verdachte van de aanranding van een 17-jarig meisje uit Medemblik zeker tot aan de eerste zitting op 30 januari 2020 (pro forma) in hechtenis te houden.

De jongen zou in de nacht van 19 augustus een 17-jarig meisje uit Medemblik met geweld hebben geprobeerd haar te aan te randen/verkrachten. Dankzij een groepje fietsers die niet veel later voorbij kwamen fietsen werd de jongen gestoord en vluchtte weg.

De jongen werd op 17 oktober in Medemblik aangehouden, hier werd ook de hulp van een politiehelikopter bij ingeschakeld vanwege het gevaar dat de jongen zou vluchten. .

Het onderzoek naar de jongen en de aanranding zit in de laatste fase, op 30 januari  zal de rechter tijdens de besloten, de jongen is minderjarig, pro forma zitting besluiten of er extra psychologisch onderzoek nodig is, of dat er nog andere aanvullende onderzoeken nodig zijn bij de verdachte.

De inhoudelijke zitting zal waarschijnlijk ergens medio aankomend voorjaar zijn en zal achter gesloten deuren plaatsvinden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?