Medemblik Actueel.

De Rechtbank in Alkmaar

Hoornse verkrachter Mourad T. al vaker veroordeeld

WESTFRIESLAND – Mourad T. is bepaald geen onbekende voor justitie, een strafdossier waar je een flinke Ikea boekenkast kan vullen en ondanks veelvuldige veroordelingen blijft meneer zich op het slechte pad begeven.

Straffen lijkt geen zin te hebben, enkelbanden knipt hij los en is dan op de vlucht. In 2014 heeft hij al eens een meisje van 16 met grof geweld verkracht en is daar ook voor veroordeeld. En nu blijkt hij ook de dader te zijn achter de gewelddadige verkrachting van een 23-jarige inwoonster van Hoorn.

Mourad T. werd door de politie in de nacht van 31 mei op 1 juni j.l. aangehouden en zit tot die tijd in beperking en mag alleen met zijn advocaat praten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook