Medemblik Actueel.

Rechtbank

500 euro boete voor Wervershover na plaatsen naaktfilmpje ex-vriendin

WERVERSHOOF – De 24-jarige J.S. uit Wervershoof is door de politierechter in ALkmaar veroordeeld tot het betalen 500 euro boete omdat hij zo kwaad was op zijn ex-vriendin dat hij in een whatsappgroep een naaktvideo van haar plaatste.

Hij was zo boos op zijn ex vertelde hij tegen de rechter dat hij dingen heeft gedaan waar hij het wel mee eens was maar nu wel spijt van heeft gekregen. Na een relatie van 4 jaar liep de relatie op de klippen waarbij vooral de laatste 2 jaar een drama waren volgens S.

De bom barste op 8 december toen S. besloot om een naaktfilmpje die hij van zijn ex had gemaakt in de bewuste whatsapp-groep te plaatsen, direct daarna deed de vrouw aangifte bij de politie wegens smaad en laster waarop S. snel de video weghaalde. 

De politierechter liet S. weten dat hij nu nog geluk heeft gehad met de 500 euro boete, Den Haag overweegt om een specifieke wet in het leven te roepen waarin dit soort streken zwaar bestraft gaan worden.

 

Reageer op dit onderwerp

X