Theetuin & Atelier The Twins te Benningbroek bijna leukste uitje van Nederland

BENNINGBROEK – Net niet… maar veel scheelde het niet, nu moet Theetuin & Atelier The Twins te Benningbroek enkel nog de Watertaxi uit Hoorn (nr. 1) en Wereldpaviljoen Steyl te Steyl (Limburg) voor laten gaan in de verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’ .

Bezoekers konden via de website eropuitineigenland.nl hun stem uitbrengen in diverse categorieën. Cor Spruit en Marjon Hand zien de tuin en atelier als hun passie, 1800 vierkante meter groot en de geboortegrond van Cor.

Alles wat u tegenkomt op het terrein is door Cor zelf ontworpen en aangelegd, en bij de vijver staat de kunst van Marjon. Groenten en planten worden in een grote kas gekweekt en ook houden zij bijen om honing van te maken.

In de tuin zelf zijn diverse terrassen waar de bezoekers genieten van koffie & koek arrengement, de proeverij, en de specialiteit van het huis, de Homemade High Tea.

Dit alles viel bij de bezoekers zo goed dat zij terecht tot de top 3 van Nederland behoren in de categorie ‘leukste uitje van Nederland’

[signoff]