15.8 C
Medemblik
20 september 2020 12:52
Medemblik Actueel.

Atelier & Theetuin The Twins waar creativiteit en gezelligheid samenkomen

Dinsdag 28 augustus 2018, we ontvangen de Vrouwen va Nu uit Zwaagdijk, wat een prachtige dag voor creativiteit in de tuin. Super geslaagde dag en wat weer een leuke verrassende creaties. Bedankt dames voor deze gezellige dag en tot gauw voor het voegen, voor degene die er de voorkeur aan hebben gegeven thuis te voegen veel succes en allen veel plezier van jullie prachtige creaties.

Gepostet von Theetuin & Atelier "The Twins" am Dienstag, 28. August 2018

Theetuin & Atelier The Twins te Benningbroek bijna leukste uitje van Nederland

BENNINGBROEK – Net niet… maar veel scheelde het niet, nu moet Theetuin & Atelier The Twins te Benningbroek enkel nog de Watertaxi uit Hoorn (nr. 1) en Wereldpaviljoen Steyl te Steyl (Limburg) voor laten gaan in de verkiezing ‘Leukste uitje van Nederland’ .

Bezoekers konden via de website eropuitineigenland.nl hun stem uitbrengen in diverse categorieën. Cor Spruit en Marjon Hand zien de tuin en atelier als hun passie, 1800 vierkante meter groot en de geboortegrond van Cor.

Alles wat u tegenkomt op het terrein is door Cor zelf ontworpen en aangelegd, en bij de vijver staat de kunst van Marjon. Groenten en planten worden in een grote kas gekweekt en ook houden zij bijen om honing van te maken.

In de tuin zelf zijn diverse terrassen waar de bezoekers genieten van koffie & koek arrengement, de proeverij, en de specialiteit van het huis, de Homemade High Tea.

Dit alles viel bij de bezoekers zo goed dat zij terecht tot de top 3 van Nederland behoren in de categorie ‘leukste uitje van Nederland’

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?