Inwoner Medemblik buurtwacht om vuurwerkoverlast tegen te gaan

MEDEMBLIK – Een inwoner van de gemeente Medemblik (naam bekend bij de redactie) zou graag zien dat er een soort van buurtwacht in de stad Medemblik wordt gevormd om zo de aanhouden overlast van mensen die vuurwerk afsteken een halt toe te roepen.

De inwoner zegt tegen Medemblik Actueel: ,,Ik zou graag zien dat er eens een avondje gaat worden gecontroleerd op de parkeerplaats van Conyplex waar ’s avonds zwaar vuurwerk wordt afgestoken.” Het lieft zou de Medemblikker zien dat de Boa’s daar ’s avonds gaan controleren maar het zou ook een idee zijn om met een groepje Medemblikkers daar te gaan posten om zo de overlast de kop in te drukken.

Ik zou daar zelf ook wel kunnen gaan staan en het dan op mijn manier gaan oplossen maar dan weet ik zeker dat ik de kranten ga halen,” zegt de man tegen Medemblik Actueel.

De inwoner van Medemblik roept daarom ook iedereen op om met ideeën te komen hoe dit probleem voor eens en altijd op te lossen. Een verbod op vuurwerk helpt niet, illegaal zwaar vuurwerk is bij wijze van spreken om de hoek te verkrijgen.

Reageren via facebook