Medemblik Actueel.

Connexxion
Algemeen

Connexxion past na klachten route aan, vanaf morgen door de Koggenlaan Medemblik

MEDEMBLIK – Vanochtend vroeg hebben wij aan een 25-tal gebruikers van de bus naar Hoorn gevraagd hoe zij het vonden om vanuit de Gildewijk/Koggenwijk/Schepenwijk naar de Randweg te moeten lopen om daar de bus naar Hoorn te kunnen pakken. Alle mensen waren behoorlijk boos dat zij door de kou dit stuk moesten lopen.

Wij hebben hierop contact gezocht met Connexxion en vanmiddag kregen wij van de woordvoerder van Connexxion Renzo Hijman te horen dat vanaf morgenochtend de nieuwe route door de Koggenlaan/Schuitervoerderslaan en Admiraliteitsweg zou zijn. Dit om de klanten van Connexxion tegemoet te komen zodat zij niet meer die afstanden tot een bushalte hoeven te lopen.

Reageren via facebook