Medemblik Actueel.

Tegenstanders komst motorcrossterrein zien hun gegevens op straat liggen

WESTFRIESLAND – De tegenstanders van het motorcrossterrein zijn woedend op de gemeente Hollands Kroon nu duidelijk is geworden dat de namen van deze mensen bij de MC-NH bekend zijn geworden omdat Hollands  Kroon de namen was vergeten te anonimiseren.

Hollands Kroon heeft dit zelf bij de Autoriteit Persoonsgegevens aangekaart en heeft direct gegevens vernietigd, ook MC-NH en Rho Adviseurs hebben gemeld dit te hebben gedaan. Maar bij de tegenstanders van het terrein blijft een gevoel van onbehagen aanwezig.

Zo zijn zij er niet van overtuigd dat de fout van de gemeente onbewust is gemaakt en of de illegaal verkregen gegevens daadwerkelijk zijn vernietigd. Ze zijn ook vooral bang voor de gevolgen mocht er een definitieve ‘Nee’ van de gemeente tegen het crossterrein komen.

De namen en overige gegevens zaten in de zienswijzen ingediend door de tegenstanders van het crossterrein.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook