Medemblik Actueel.

Zonnebloem Enkhuizen naar Volendam (Foto: Zonnebloem Enkhuizen)

Zonnebloem Wervershoof Onderdijk en Medemblik zoekt vrijwilligers

MEDEMBLIK – De Zonnebloemafdeling Wervershoof Onderdijk en Medemblik is met name hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor Medemblik. Door toenemende vraag naar activiteiten van de Zonnebloem én doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Wij zoeken mensen die het leuk vinden om met iemand met een lichamelijke beperking op pad te gaan. Of samen thuis gezellig van een kopje koffie te genieten.

Naast bovenstaande vrijwilligers zijn we ook op zoek naar mensen die over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. En die deze capaciteiten als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Bestuursleden ondersteunen de vrijwilligers die in de afdeling actief zijn. Ook coördineren zij diverse activiteiten en geven zij vorm aan het vernieuwde beleid van de Zonnebloem.

Mooie momenten

Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten. Maar ook kleinere, 1 op 1 activiteiten. Zo wil iemand graag naar buiten of even naar een winkel. Helaas kan hij/zij dat niet zonder hulp. De Zonnebloem maakt dit soort wensen mogelijk. Met de inzet van veel vrijwilligers.

Voldoening

Met het doen van iets heel klein, kun je al veel voor een ander betekenen. Vrijwilligerswerk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel.

Informatie of aanmelden?

Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling W.O.M. Mieke Meyjes tel 0227-608272 of Tineke Kappelhof tel 0227-543015. De afdeling Wervershoof
Onderdijk Medemblik is ook te vinden op internet: zonnebloem.nl/afdeling Wervershoof Onderdijk Medemblik. Op www.zonnebloem.nl kun je heel veel algemene informatie vinden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook