16.3 C
Medemblik
8 juli 2020 19:12
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Nog even en Onderdijk is weer het toneel van de keuterkermis

ONDERDIJK – Nog 6 dagen wachten en dan barst de Keuter kermis los. Van 7 t/m 10 september is Onderdijk het podium voor weer een heel veelzijdig kermisprogramma. Bedacht en uitgevoerd door het kermiscomité, alle vrijwillige helpende handen en natuurlijk de kermisgangers.

Welke verwantschap hadden de heren op deze foto met kermis denken jullie? Lees er meer over in de Keuter Kermiseditie van weekblad Binding, woensdag 4 september op de deurmat. Vol recente én hele oude kermisfoto’s, interviews, kermisverhalen en het programma.

Via: De Binding

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?