10.8 C
Medemblik
26 oktober 2020 18:51
Medemblik Actueel.

Foto: Geert Gratama

Theaterkerk Wadway: Andermans Veren Life

WADWAY – Op zaterdag 28 september is de aftrap van het nieuwe theaterseizoen in theaterkerk Wadway. U kunt dan gaan genieten van het jubileumprogramma Andermans Veren Life met als titel Hoe goed wilt u het Hebben? Aanvang 20.30 uur, kaarten reserveren en/of meer info zie www.theaterkerkwadway.nl 

In de jubileumvoorstelling Hoe goed wil je het hebben? Draait alles om de rijkdom van Nederland die zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving heeft genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Anders gezegd; waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live!

De pers is unaniem in de beoordeling over de voorstellingen van Andermans Veren Live! “Gevarieerd, fris, exact in toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch”.

Met deze heerlijke opening gaan we weer beginnen aan een prachtig seizoen in Theaterkerk Wadway. Zie ook  www.andermansverenlive.nl

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook