27.4 C
Medemblik
6 augustus 2020 16:51
Medemblik Actueel.

Het team achter de BON-theatger (Foto aangeleverd)

Nieuwe seizoen BON-theater Medemblik met o.a. Erik van Muiswinkel

MEDEMBLIK – Het nieuwe BON-theaterseizoen begint op 9 september. Jezelf verzekeren van een mooie avond uit, kan echter nu al. Kaarten kopen kan online via www.bontheater.nl. Nieuw is dat u uw kaarten vanaf nu ook online afrekent. Daarmee biedt het BON-theater een zorgeloze avond uit, zonder rij bij de kassa.

Het BON-theater brengt in seizoen 2017/ 2018 onder andere de Magie van Yentl en De Boer, de Oplossing van Erik van Muiswinkel, het jubileum van Jeroen Zijlstra, het cabaret van ZGAN en de tweede voorstelling van de alom bejubelde Tim Fransen.

Én dankzij Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders voor het eerst sciencefiction in het BON-theater. Reserveer nu alvast uw plaatsen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?