20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:04
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Handbalcompetitie van start

WOGNUM – Westfriesland SEW speelt zaterdag 21 september de eerste thuiswedstrijd in de nieuwe competitie Eredivisie dames handbal. Na afgelopen zaterdag met minimaal verschil de uitwedstrijd tegen V&L verloren te hebben gaan de meiden van Westfriesland SEW proberen thuis de eerste punten binnen te halen.

De tegenstander in de eerste thuiswedstrijd is gelijk de topper tegen VZV uit ’t Veld. Een echte regio derby dus! En onze meiden uit Westfriesland hebben nog iets goed te maken van vorig jaar. In een afgeladen Westfrieslandhal in Wognum wordt zaterdag 21 september bepaald wie voorlopig de sterkste handbaldames uit Noord-Holland Noord zijn.

De happening begint om 19.00 uur in De Bloesem in Wognum en de entree bedraagt € 5.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook