20 C
Medemblik
20 mei 2020 17:22
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Fotoreportage: Rondom muziekfestival

MEDEMBLIK – Als afsluiter van wederom een geweldige Rondom Weekend, de redactie stelt voor om even een staande ovatie te houden voor het bestuur en de vele tientallen vrijwilligers die dit mogelijk maken, was zondag het Rondom muziekfestival zoals altijd de afsluiter.

En wat werd de tent op zijn kop gezet. Een keur aan muzikanten met voor velen als hoogtepunt een optreden van The Touch, de band die jaren geleden grote successen vierde op de vele podia in Nederland.  Dat ze het nog niet verleerd zijn lieten ze afgelopen zondag wel even merken. Alsof ze nooit anders hebben gedaan speelden de bandleden onder leiding van de onvermoeibare Peter Commandeur de ene na de andere hit.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook