14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:05
Medemblik Actueel.

Voorbeschouwing nieuw seizoen, Westfriesland/SEW

WOGNUM – Zaterdagavond is het nieuwe handbalseizoen begonnen. Voor Westfriesland/SEW duurt het echter nog zes dagen voor zij de eerste competitiewedstrijd spelen. De ploeg is met de nieuwe hoofdtrainer Arthur Langedijk begonnen aan een ambitieus project waarbij SEW weer teruggebracht moet worden naar de top.

In zijn carrière als handbalcoach heeft Arthur Langedijk op verschillende niveaus bewezen met een ploeg te kunnen bouwen naar een hoger niveau. Nu wacht hem die taak in Wognum. Afgelopen week spraken we Langedijk over zijn nieuwe taak. Bij SEW, waar hij het naar zijn zin heeft….

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?