Medemblik Actueel.

Foto: Theo Moras
Algemeen Handbal

Wederom zware nederlaag Westfriesland/SEW

NIBBIXWOUD – Deze keer was Juro Unirek/VZV duidelijk te sterk voor de ploeg uit Nibbixwoud. Vanaf het beginsignaal van de prima consequent fluitende scheidsrechters van Tricht & Dzemidzic heeft de thuisploeg deze derby gedicteerd.

Al binnen 1 minuut werd de score door het thuisspelende VZV geopend na een break out van Djazzmin Trabelsi en niet veel later stond de 3-.0 al op het scorebord door doelpunten van Jane Kramer en wederom Trabelsi.

Met de rust stond de 19-9 op het scorebord en ook de tweede helft was het verschil tussen VZV en SEW te groot om er een spannende pot handbal van te maken. Het lek is dus nog lang niet boven bij Westfriesland/SEW en het zal nog een zwaar gevecht gaan worden om niet te degraderen aan het einde van dit seizoen.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

 

Reageer op dit onderwerp

X