Medemblik Actueel.

Algemeen

Peiling: Laat u uw vlees staan voor vleesvervangers?

MEDEMBLIK – Groenteburger, Bonenburger, vegakipburger…  de vleesvervanger is in opmars in Nederland. In 2 jaar tijd is de verkoop van vleesvervangers met ruim 50% gestegen en is de verkoop van vlees met bijna 10% gedaald.

Bij de Jumbo liggen nu al 200 vlees vervangende producten in de schappen en bij de grootste supermarkt van Nederland Albert Heijn 100.

Onze vraag aan u..

Peiling: Laat u uw vlees staan voor vleesvervangers?

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook